Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018


 Αποτέλεσμα εικόνας για μικρος πριγκιπας

Τι είναι η αγάπη; 

Η αγάπη είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα που όλοι το έχουμε ανάγκη. Η αγάπη είναι η στοργή και η λατρεία που νιώθεις για κάποιον.
Η αγάπη δεν πουλιέται, μόνο κερδίζεται με κόπο και χάνεται από….πολλά πράγματα που μερικές φορές δεν καταλαβαίνουμε.
Η αγάπη είναι αυτή που πονάει, αλλά και σε κάνει να πετάς στα σύννεφα από χαρά, η αγάπη είναι η συγκίνηση που νιώθουμε στις ρομαντικές ταινίες… 
Όλοι χρειάζονται την αγάπη…
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ!
Μαρία Κ.

Η αγάπη είναι συναίσθημα χαράς, καλοσύνης και έντονης φροντίδας μεταξύ των ανθρώπων και των ζώων. Τα συναισθήματα διαφέρουν. Όταν είναι ρομαντικά μεταξύ των ανθρώπων είναι έρωτας, όταν είναι μεταξύ φίλων είναι φιλία και όταν είναι μεταξύ συγγενών είναι οικογενειακή αγάπη. Η αγάπη δεν ελέγχεται από το μυαλό αλλά μόνο από την καρδιά.  Όταν αγαπάς δεν πρόκειται να ακολουθήσεις τις συμβουλές των άλλων.Η αγάπη δεν υπακούει. 
 Η αγάπη είναι το παρόν και το μέλλον.
Ηλίας Κ.

Αποτέλεσμα εικόνας για αγαπηΗ αγάπη είναι ένα συναίσθημα που σε κάνει να νιώθεις χαρά. Είναι κάτι μαγικό. Όταν αγκαλιάζω κάποιον νιώθω αγάπη γι’ αυτόν, κι ας μην είναι φίλος μου.
 Η αγάπη σε κάνει να εκτιμάς. Η αγάπη σε κάνει ν’ αγαπάς.
                                                                    Καλλιόπη Ζ.

Αγάπη είναι η χαρά, αγάπη είναι η φιλία, αγάπη είναι τα αστεία.
Η αγάπη είναι η ευτυχία.
                       Μαρία -Θεολογία Α.

Η λέξη αγάπη για εμένα είναι αρετή, είναι ένα έντονο συναίσθημα στοργής. Όταν λέω την λέξη αγάπη σκέφτομαι την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τον δάσκαλό μου ή ό,τι άλλο με κάνει χαρούμενη.
Είναι όμορφο να αγαπάς και να αγαπιέσαι!
Άννα-Μαρία Ζ.

Αποτέλεσμα εικόνας για αγαπηΗ αγάπη είναι να μπορείς να προσφέρεις κάτι στους άλλους: στους φτωχούς, στους ανθρώπους που σε αγαπάνε και στην οικογένειά σου. Στους φτωχούς λίγο ψωμί, στους συνανθρώπους σου ένα καλό λόγο, στην οικογένεια σου μία αγκαλιά…
                                                                             Ειρήνη Δ.

Αγάπη είναι κάτι που φωλιάζει μέσα στη καρδιά όλων μας. Αγάπη είναι κάτι δυνατό που νικάει το μίσος. Αγάπη είναι να νοιάζεσαι για κάποιον και να θυσιάζεσαι για αυτόν.  Η αγάπη φέρνει αδελφοσύνη.Αγάπη είναι να ζεις.
                                                       Βασίλης Λ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου